تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

پایان غیبت سوریه؛ لغو تعلیق عضویت سوریه در اتحادیه عرب

به دنبال موافقت وزرای خارجه کشورهای عربی با لغو تعلیق عضویت سوریه در اتحادیه عرب، هیأت سوریه پس از سال‌ها غیبت، امروز (یکشنبه)، در نشست مقدماتی اتحادیه عرب حاضر شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 14
کد خبر: ۱۸۴۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، پس از سال‌ها غیبت در اتحادیه عرب، هیأت سوریه، امروز (یکشنبه)، در نشست‌های مقدماتی اجلاس سران اتحادیه عرب حاضر شد.

 

بنابر گزارش منابع سوری، نشست‌های مقدماتی شورای اقتصادی و اجتماعی اتحادیه عرب در سطح کارشناسان در شهر جده آغاز به کار کرده و «رانیا احمد» معاون وزیر اقتصاد و بازرگانی سوریه در آن حضور یافته است.

 

قرار است، فردا (دوشنبه)، «محمد سامر الخلیل» وزیر اقتصاد و بازرگانی سوریه در سلسله نشست‌های شورای اقتصادی و اجتماعی در سطح وزرا شرکت کند.

 

روز سه‌شنبه نیز نشست‌های مقدماتی در سطح نمایندگان دائم و مقامات ارشد کشورها آغاز خواهد شد تا برای دیدار وزیران خارجه کشورهای عضو اتحادیه عرب زمینه‌سازی شود. امسال قرار است عربستان سعودی ریاست اتحادیه عرب را از الجزایر -رئیس سال گذشته اجلاس اتحادیه عرب- تحویل بگیرد.

 

پیش‌بینی می‌شود که سران و پادشان کشورهای عربی برای شرکت در نشست اتحادیه عرب از روز پنجشنبه وارد عربستان شوند.

 

شاه سعودی، پیشتر، از رئیس جمهور سوریه برای شرکت در نشست اتحادیه عرب که قرار است روز ۲۹ اردیبهشت در شهر جده برگزار شود، دعوت کرده بود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار